Traficul pe DN 5 este aglomerat, sambata, la iesirea din tara prin Vama Giurgiu-Ruse, unde s-a format o coloana de masini care se intinde pe aproximativ 5 km.

Circulatia pe DN 5 la iesirea din tara a inceput sa se aglomereze sambata dimineata, iar la ora transmiterii acestei stiri in zona s-a format o coloana de masini care se intinde pe aproximativ cinci kilometri. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Cristian Suta, un numar mare de camioane asteapta pe drumul catre vama pentru a trece frontiera spre Bulgaria, potrivit Mediafax.

El a precizat ca autovehiculele sunt lasate sa intre alternativ de pe fiecare sens de mers, timp de o jumatate de ora, pe podul peste Dunare, care a intrat in reparatii si pe care se poate circula doar pe o singura banda. Politisti de frontiera, agenti de la Rutiera, dar si politisti locali actioneaza pentru fluidizarea traficului. Suta a mai spus ca oamenii legii se asteapta ca traficul in vama sa fie aglomerat si spre sfarsitul lunii, cand cetateni din tari precum Turcia sau Bulgaria, care lucreaza in state ale UE si care acum se afla in vacanta in tarile lor, se vor intoarce la munca in strainatate.

Podul de la Giurgiu, cunoscut si sub denumirea de “Podul Prieteniei”, este construit din otel si leaga malul nordic romanesc de malul sudic bulgaresc, respectiv orasele Giurgiu si Ruse. Podul, care are o cale ferata simpla in partea inferioara si o sosea cu doua benzi de circulatie in partea superioara, a fost dat in exploatare in anul 1954.

Sursa foto: trafic, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri