DKV ofera din septembrie inregistrarea pentru noul sistem de taxare din Cehia. Noul sistem va debuta la 1 decembrie 2019. Toate aparatele de bord vechi, functionale cu sistemul anterior, nu vor mai fi valide si vor trebui inlocuite de noile dispozitive bazate pe satelit ale consortiului CzechToll si SkyToll.

„Suntem bucurosi ca putem oferi serviciul de inregistrate atat de devreme pentru a le asigura o tranzitie usoara clientilor nostri”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV. „Mai mult, le oferim clientilor nostri servicii complete – de la inregistrarea facila online la livrarea dispozitivelor de bord si facturarea transparenta.” Din 2020 ne asteptam ca si alte rute aditionale din Cehia sa fie tarifate.

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii si a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fara numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanta pe diferite piete si pana la decontarea taxei de drum si a taxei pe valoarea adaugata, DKV ofera un spectru larg de servicii pentru optimizarea si managementul flotei comerciale in intreaga Europa.

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 200.000 de clienti utilizeaza 3,7 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri