Retailerul de mobilier si decoratiuni interioare kika realizeaza Black Friday pentru al cincilea an consecutiv. De Black Friday 2018, kika anunta reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse.

Pentru a veni in intampinarea iubitorilor de design si amenajari interioare kika se alatura, pentru al 5-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday si anunta reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse, atat in magazinele din Militari si Pallady, cat si online, pe kika.ro. Astfel, cei care isi doresc sa-si redecoreze casa se pot bucura de ofertele de Black Friday la kika pana pe 2 decembrie, perioada in care reducerile se tin lant.

Black Friday 2018 la kika:

  • fotoliul „Patchwork”, pret Black Friday 479 lei, redus cu 33%
  • set living „Attenzione” ce include un spatiu de depozitare generos, dar si iluminare LED, pret Black Friday 1.399 lei, redus cu 30%
  • coltarul „Azurro” cu functie pat si lada depozitare, pret Black Friday 2.599 lei, redus cu 25%;
  • pat tapitat cu piele ecologica „Mia” de 160x200cm, pret Black Friday 819 lei, redus cu 25%;
  • fotoliu „Scotty”, pret Black Friday 519 lei, redus cu 25%.

In plus, pe langa ofertele de Black Friday, clientii isi pot achizitiona produsele preferate si in rate fara dobanda, sistem asigurat de kika prin partenerii sai. Pentru clientii magazinelor din Bucuresti retailerul pune la dispozitie si servicii de livrare, montaj, masuratori, proiectare sau preluare de mobilier vechi alaturi de consilierea profesionala asigurata de echipa de vanzari kika.

„Toate categoriile de produse comercializate inregistreaza cresteri importante, insa ne mandrim cu o crestere semnificativa si cu aprecierea clientilor, in special pe sortimentul de canapele si dormitoare. Din gama de accesorii si decoratiuni pentru casa, in topul preferintelor clientilor nostri se afla corpurile de iluminat. In campania de Black Friday am inclus produse din toate categoriile de mobila si decoratiuni astfel incat toti cei interesati de reamenajarea locuintei sa poata gasi ceva pe placul lor la un pret foarte bun. In plus, un factor diferentiator in campania de Black Friday derulata de kika este ca in magazinele clasice majoritatea produselor pot fi comandate la pretul promotional chiar si dupa epuizarea stocului local. Astfel, cei care si-ar dori un produs care este in promotie in campania de Black Friday si nu mai este disponibil in depozitul local, il pot achizitiona la acelasi pret promotional, pana pe 2 decembrie, produsul fiind livrat ulterior din depozitele externe”, declara Jakub Strestik, country manager Romania, Cehia si Slovacia.

kika, unul dintre cei mai mari retaileri europeni specializati in comercializarea de mobilier si decoratiuni pentru casa, a intrat pe piata romaneasca in 2008, cand a deschis langa Bucuresti, primul sau magazin din Romania, o investitie estimata la peste 30 de milioane de euro. Magazinul, situat in zona Militari, avea la momentul inaugurarii o suprafata totala de 27.000 de metri patrati, dintre care 15.000 mp reprezinta spatii de vanzare si 12.000 mp depozite. In 2017 a deschis al doilea magazin din Bucuresti, in zona Theodor Pallady.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri