Desi Black Friday este un eveniment adresat in special clientilor retailerilor clasici sau ai magazinelor online, mai multe firme financiare ofera beneficii propriilor clienti cu aceasta ocazie, scrie websiteul financiar Benzinga.com.
Firstrade, o cunoscuta firma online de investitii financiare, ofera clientilor care se inscriu de Black Friday posibilitatea de a tranzactiona gratis timp de 90 de zile. In plus, investitorii care isi muta conturile de la un broker diferit la Firstrade vor beneficia de o prima de 200 de dolari. In plus, clientii firmei vor beneficia de cate 50 de dolari pentru fiecare investitor nou pe care il aduc Firstrade.

Marketfy, un furnizor de instrumente de analiza financiara desfasoara de Black Friday o promotie prin care orice produs si serviciu oferit este mai ieftin cu 80%. Campania va dura pana duminica noaptea, ora 23:59 (EST).

Nu in ultimul rand, Lightspeed Trading, o companie de top care furnizeaza acces direct si servicii ultra-rapide de tranzactionare pe burse, le va oferi clientilor posibilitatea sa faca schimburi pana la sfarsitul anului fara a percepe comisioane. Oferta celor de la Lightspeed Trading a inceput cu doua zile inainte de Black Friday.

In Romania, Certinvest a fost anul acesta prima companie financiara care a anuntat o promotie de Black Friday. Astfel, clientii administratorului de fonduri de investitii nu vor mai plati comisioane de subscriere si de plata pe data de 23 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri