MOL Romania a deschis anul acesta 8 statii de servicii, dintre care doua in regim propriu, situate la Targu-Mures si Comanesti, si sase operate in sistem franciza.

MOL Romania continua planurile de implementare a conceptului Fresh Corner in toata reteaua de statii de servicii. Fresh Corner a ajuns la o acoperire de 90% din retea.

Introdus in Romania in vara anului 2015, Fresh Corner este un concept care poate fi gasit in 201 de benzinarii din cele 227 de statii. Sortimentatia extinsa Fresh Corner este prezenta in 125 statii si include o oferta gastronomica formata din produse de patiserie, sandvisuri proaspete, dupa retete proprii, hot-dog, burger, coaste, precum si sucuri naturale si smoothie-uri.

Vanzari de peste 1 MIL. euro din cafea in 2018

“Cafeaua ramane produsul vedeta al acestui concept, lucru dovedit de vanzarile inregistrate anul trecut: 7 milioane de cafele vandute in Romania, ceea ce inseamna aproximativ 13 cafele pe minut. Cifrele din acest an arata tendinta de continua crestere a categoriei: pana la finalul lunii septembrie s-au inregistrat 5,6 milioane de cafele vandute la nivelul intregii retele. Astfel, credem ca acest segment are potential de crestere in viitor”, a declarat Levente Borviz, Head of Retail MOL Romania.

In statiile Fresh Corner clientii au la dispozitie peste 20 de tipuri de cafea. In topul preferintelor clientilor MOL primul loc il ocupa cafelele de tip espresso, urmate de caffe latte, cafea lunga si cafea lunga cu lapte.

MOL Romania este o subsidiara a MOL Group si una dintre cele mai importante companii petroliere din Romania, cu o prezenta de peste 20 ani pe piata autohtona. MOL Romania are un portofoliu de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 227 de statii de servicii, 4 puncte de incarcare a autovehiculelor electrice, situate in 4 statii MOL din Bucuresti, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd.

MOL Romania are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad si un numar de aproximativ 250 de angajati proprii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri