A fost lansat serviciul de inchirieri masini direct de la proprietar

Primul serviciu romanesc de inchiriere de masini direct de la proprietar catre client - perpetoo.com, a fost lansat oficial, acesta fiind disponibil in prezent in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara si urmeaza sa fie disponibil in viitor in Brasov, Constanta, Sibiu si Oradea.

Site-ul perpetoo.com intermediaza procesul prin care proprietari de automobile isi pun masinile la dispozitia clientilor interesati. Prima inchiriere a avut loc pe 25 octombrie 2019, au anuntat creatorii start-up-ului, scrie Agerpres.

Tariful de inchiriere catre client este stabilit de proprietarul autoturismului, iar platforma incaseaza un comision. Potrivit reprezentantilor perpetoo.com, acest comision este in prezent de 5 euro pentru fiecare 25 de euro incasati de la client.

Serviciul accepta oferte de inchiriere de masini avand maximum 10 ani vechime, potrivit reprezentantilor start-up-ului.

Acestia sustin ca toate operatiunile sunt fiscalizate, deoarece platforma accepta doar plata cu cardul.

Citeste si:
Producția de autoturisme în România a scăzut cu 10% în primele 11 luni
Producția de autoturisme în...

Persoanele interesate sa plaseze automobile in inchiriere pe acest site trebuie sa isi infiinteze firme si sa realizeze contracte de chirie cu beneficiarii, au mai precizat reprezentantii perpetoo.com.

Acestia au declarat ca nu este necesar un proces de autorizare speciala pe domeniul transporturilor pentru cei interesati sa ofere masini de inchiriat prin aceasta platforma, deoarece relatia comerciala dintre proprietarii de masini si clienti este una de inchiriere intre doua parti.

Proiectul include oferte de asigurare speciale pentru masinile participante.

Clientii au la dispozitie un sistem de rating prin care pot clasifica ofertantii de masini de inchiriat, potrivit reprezentantilor start-up-ului.

Citeste si:
Serviciul de inchirieri masini Perpetoo este disponibil in 4 orase
Serviciul de car sharing de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri