9 Decembrie 2019

Primaria Timisoara a inventat "super turbo-giratia". Circulatia a fost redeschisa luni dimineata in intersectia de la AEM



Drumarii au finalizat lucrarile la sensul giratoriu din Piata Gheorghe Domasnean, din Timisoara, iar circulatia a fost redeschisa luni dimineata in intersectia de la AEM, prima „super turbo-giratie” a Timisoarei, sustin reprezentantii Primariei Municipiului Timisoara, citati de tion.ro.

„Modul in care sunt facute marcajele este original – ca de altfel si in giratia Marasti. Cea din Marasti a fost numita «Turbo-Giratie», asta fiind si mai completa si cu capacitate de tranzitare si mai mare, a primit numele de «Super Turbo-Giratie», productie Culita Chis (n.r. seful Directiei de Drumuri), agreata de mine”, a declarat primarul Robu.

Sensul giratoriu din Piata Gheorghe Domasnean are o banda de circulatie in plus, iar legatura dintre Calea Stan Vidrighin si Bd. Liviu Rebreanu se poate face pe un drum nou creat de Primaria Timisoara, care trece prin spatele supermarketului din intersectie.



Citeste si