Infotrafic: Circulatie in conditii de iarna in mai multe judete; nu sunt semnalate sosele cu circulatia intrerupta

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, duminica dimineata, pe sectoare de drum din mai multe judete, dar nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta ca efect al manifestarilor meteo nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

"In judetul Prahova, ninge pe DN 1, intre statiunea Sinaia si limita cu judetul Brasov, pe alocuri este zapada depusa pe carosabil. In aceleasi conditii de trafic se circula si pe DN 1A, intre localitatea Cheia (kilometrul 157) si judetul Brasov. S-a depus, pe alocuri, un strat de zapada de un centimetru. Se actioneaza cu material antiderapant, trafic redus", informeaza sursa citata.

Traficul este redus si in judetul Brasov, unde s-a depus un strat subtire de zapada. Ninge usor pe DN 1 si DN 1A si se actioneaza cu material antiderapant.

Pe DN 7, in judetele Arges, Valcea si Sibiu, ninge si se circula in conditii de iarna, iar DN 2,in judetele Bacau, Neamt si Suceava, circulatia se desfasoara fara probleme, in conditii de iarna. Valorile de trafic sunt reduse si se actioneaza cu material antiderapant.

Pe tronsonul Bucuresti - Pitesti al autostrazii A1 nu sunt precipitatii, traficul fiind redus, iar pe tronsonul Sibiu - Deva, carosabilul este umed, fara probleme de circulatie.

Citeste si:
Grecia impune noi restricții de călătorie, după creșterea...
Grecia impune noi restricții...

"Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul kilometric 12 (Bucuresti) - 35 (Fundulea), carosabilul este partial umed (nu sunt precipitatii), intre kilometrii 35 (Fundulea) - 64 (Lehliu Gara), ninge usor, carosabilul fiind umed, iar pe tronsonul kilometric 64 (Lehliu Gara) - Constanta, ninge abundent, strat subtire de zapada depus pe carosabil. Se circula in conditii de iarna, traficul rutier fiind redus", precizeaza Centrul Infotrafic.

Conform aceleiasi surse, in Vaslui, din cauza viscolului puternic, un autoturism a ramas blocat pe un drum comunal din localitatea Valea Plopii, iar intr-o alta zona a judetului, in camp deschis, un tir nu poate inainta in rampa. Drumarii actioneaza cu material antiderapant.

Politistii le recomanda soferilor sa manifeste prudenta la volan, sa se asigure si sa semnalizeze inainte de schimbarea directiei de deplasare si sa creasca distanta de siguranta intre vehicule. In plus, trebuie sa se verifice, inainte de a porni la drum, ca autovehiculele sa aiba in functiune sistemele de dezaburire, care sa le asigure o buna vizibilitate.

Citeste si:
Circulaţie intensă pe DN 1 către Valea Prahovei. Urmează A2 !
Circulaţie intensă pe DN 1...
Sursa foto: Pexels | Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri