27 de permise retinute in weekend. Viteza maxima - 246 km/h

Politistii au retinut, in weekend, 27 de permise de conducere dupa ce au depistat mai multe persoane care conduceau pe autostrazile din tara cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteza inregistrata fiind de 246 km/h, pe Autostrada A3.

"In weekend, politistii care au actionat pentru siguranta circulatiei pe autostrazi au aplicat 320 de sanctiuni contraventionale, iar pentru neregulile constatate au retinut 27 de permise de conducere. Cea mai mare viteza a fost inregistrata la data de 12 ianuarie, la km 21, pe Autostrada A3 Bucuresti - Brasov, pe sensul catre Ploiesti, cand politistii au depistat un barbat circuland cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legala de viteza este de 130 km/h", informeaza Biroul de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda de 2.900 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

De asemenea, duminica, la ora 14,19, politistii au depistat un barbat de 64 de ani circuland pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1.160 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri