DKV achizitioneaza Styletronic, platforma bazata pe solutia de localizare IoT

DKV a achizitionat Styletronic, furnizor de solutii de localizare si logistica GPS IoT, a carui tehnologie permite dispozitivelor GPS sa transmita date de la distanta si sa se conecteze la alte sisteme.

In cadrul acestei colaborari, DKV si Styletronic vor lansa prima solutie comuna pentru transparenta pe parcursul circuitului de transport, in decursul anului 2020.

„Colaborarea ne permite sa oferim standarde cum ar fi localizarea in timp real, pe care o cunoastem din sectorul B2C, in sfera B2B, in folosul clientilor nostri. Astfel de servicii, cum este stabilirea exacta a timpului prevazut de sosire, cresc transparenta si asigura o eficientizare a costurilor precum si o calitate mai mare a serviciilor pentru clientii nostri," a declarat Marco van Kalleveen, CEO al grupului DKV Mobility Services.

Ca rezultat al cooperarii dintre Styletronic si DKV, clientii existenti Styletronic vor beneficia de extinderea portofoliului prin servicii. Partile au agreat sa nu faca publica valoarea tranzactiei.

In anul 2018, grupul SKV a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. In prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV si unitati on-board la peste 200.000 de clienti.

Citeste si:
DKV achiziționează un furnizor de software pentru încărcarea...
DKV achiziționează un...

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri