KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, a finalizat recent modernizarea statiei de carburanti Rompetrol din Chisinau.

Noul complex se intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati, iar clientii Rompetrol au posibilitatea sa-si alimenteze automobilele folosind cele 4 pompe, sa beneficieze de serviciile unei spalatorii auto moderne, dar sa se si recreeze in zona bistro a statiei de carburanti.

„Statia de carburanti din sectorul Ciocana este una dintre cele mai mari si cele mai moderne din tara, fapt ce consolideaza pozitia Rompetrol Moldova in regiune. Vom continua in viitorul apropiat sa extindem reteaua de distributie a carburantilor”, a declarat Ascar Japarov, Directorul General Rompetrol Moldova.

Noua statie de carburanti a fost modernizata urmand liniile generale de rebranding aplicate in cadrul Rompetrol. Statia este complet integrata in conceptul Rompetrol, cu facilitati si servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de inalta calitate obtinuti la rafinaria Petromidia Navodari.

Petromidia este cea mai mare rafinarie din Romania si una dintre cele mai importante din zona Marii Negre. Principalul activ al KMG International in regiune asigura retelelor de distributia din Romania, Republica Moldova, Georgia si Bulgaria carburanti de cea mai buna calitate, obtinuti dupa retete adaptate nevoilor pietei de consum.

Totodata, in cadrul noului complex Rompetrol din Chisinau, a fost inaugurat si un centru operational pentru colaborarea si conlucrarea cu clientii. Practic, persoanele fizice si juridice pot incheia contracte de furnizare a combustibilului, dar si a altor produse si servicii in cel mai apropiat oficiu.

Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova, cu o cota de 49,3% pe piata locala a carburantilor. Compania face parte inca din 2002 din Grupul KMG International, detinut de compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan, KazMunayGas.

Rompetrol Moldova a creat peste 1.000 de locuri de munca in cei 17 ani de existenta pe piata locala. La ora actuala, compania opereaza o retea alcatuita din 87 de statii de carburanti, raspandite in toata tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri