Hyundai Kona Electric este disponibil in Romania la un pret de pornire de 35.272 euro cu TVA, in varianta de 136 CP, nivel de echipare Highway.

In varianta cu bateria de 64 kWh ofera o autonomie de pana la 449 km (conform testelor WLTP). Conectat la un incarcator rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi incarcat pana la 80% in doar 54 min.

Cu incarcatorul on-board de 10,5 kW care functioneaza la curent alternativ (AC), pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru cea de 39,2 kWh.

Autovehiculul beneficiaza de doua variante de propulsoare: 204 CP si 136 CP.

Pentru versiunea de baza, capacitatea bateriei este de 39,2 kWh, motorul dezvoltand 136 CP.

Kona Electric de 204 CP are o baterie de 64 kWh si un cuplu de 395 Nm. Cu acest propulsor, Kona Electric accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 7,6 sec.

Modulul shift-by-wire permite functionarea optima a trenului de rulare electric. Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative utilizand padelele aflate in spatele volanului. Sistemul recupereaza energia atunci cand este posibil.

Retail jobs

Kona Electric pune la dispozitia clientilor o gama variata de dotari de conectivitate, precum sistemul de infotainment cu display central de 10,25 inchi, care integreaza navigatia, functiile media si cele de conectivitate (Apple CarPlay si Android Auto), dar si functia de incarcare wireless. Conducatorul auto beneficiaza, de asemenea, si de un ecran de bord de 7 inchi, pe care sunt afisate detalii despre condus si despre performantele autovehiculului, precum si de un Head-Up Display.

Pachetul Hyundai SmartSense pentru Kona Electric include: sistem de avertizare in cazul unei coliziuni frontale cu detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de atentionare a conducatorului auto, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, sistem de avertizare a unei coliziuni la deplasarea in marsarier.

Citeste si:
Peste 75% dintre europeni declară că ar plăti mai mult pentru a...
Peste 75% dintre europeni...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri