Grupul Volkswagen a închis două centre de design în Italia, după ce un angajat al Italdesign - Giugiaro din provincia Torino a fost depistat cu coronavirus.

Italdesign a anunțat că va suspenda preventiv activitățile de producție în două locații din Torino, după ce un angajat din centrul Nichelino a ieșit pozitiv la testul coronavirus, scrie Automotive News.

Compania spune că va încerca să identifice persoanele care au intrat în contact cu angajatul respectiv. Sediul central Italdesign din Torino, din suburbia Moncalieri, a fost închis.

Italdesign este deținut de Grupul Volkswagen și are 928 de angajați în Italia, majoritatea în Moncalieri. Aproximativ 100 de persoane lucrează la centrul din Nichelino.

De asemenea, Fiat Chrysler Automobiles a restricționat accesul la fabrica sa din Italia după răspândirea virusului coronavirus în nordul Italiei. FCA a luat decizia de a refuza accesul, în centrele sale, tuturor persoanelor care au fost în una dintre cele 13 zone din Italia afectate de virus. Și persoanele care au fost în Asia în ultimele 15 zile au primit această restricție.

Peste 200 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Italia, îndemnând guvernul să închidă zonele cele mai afectate din nordul țării. Majoritatea celor afectați de virus sunt din zona Codogno, la 60 km sud-est de Milano.

Sursa foto: Cineberg / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri