Grupul Volkswagen a închis două centre de design în Italia, după ce un angajat al Italdesign - Giugiaro din provincia Torino a fost depistat cu coronavirus.

Italdesign a anunțat că va suspenda preventiv activitățile de producție în două locații din Torino, după ce un angajat din centrul Nichelino a ieșit pozitiv la testul coronavirus, scrie Automotive News.

Compania spune că va încerca să identifice persoanele care au intrat în contact cu angajatul respectiv. Sediul central Italdesign din Torino, din suburbia Moncalieri, a fost închis.

Italdesign este deținut de Grupul Volkswagen și are 928 de angajați în Italia, majoritatea în Moncalieri. Aproximativ 100 de persoane lucrează la centrul din Nichelino.

De asemenea, Fiat Chrysler Automobiles a restricționat accesul la fabrica sa din Italia după răspândirea virusului coronavirus în nordul Italiei. FCA a luat decizia de a refuza accesul, în centrele sale, tuturor persoanelor care au fost în una dintre cele 13 zone din Italia afectate de virus. Și persoanele care au fost în Asia în ultimele 15 zile au primit această restricție.

Citeste si:
Reportaj din Germania: cum arata megauzina Audi din Ingolstadt
Reportaj din Germania: cum...

Peste 200 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Italia, îndemnând guvernul să închidă zonele cele mai afectate din nordul țării. Majoritatea celor afectați de virus sunt din zona Codogno, la 60 km sud-est de Milano.

Sursa foto: Cineberg / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Statele Unite au omologat un test care dă rezultate în câteva minute
Setari Cookie-uri