Salonul Auto de la Geneva a fost anulat întrucât Elveţia a decis să interzică până pe 15 martie toate evenimentele ce reunesc peste 1.000 de persoane, în scopul limitării transmiterii noului coronavirus.

Au fost detectate 15 cazuri de infectare cu coronavirus în Elveția, dintre care trei în Geneva.

"Din cauza situaţiei actuale şi a propagării coronavirusului, Consiliul Federal (guvernul elveţian) a decis să declare situaţia cu care se confruntă în prezent Elveţia drept ''situaţie specială'' în sensul legii referitoare la epidemii şi să interzică manifestările publice şi private care adună simultan peste 1.000 de persoane", au declarat autoritățile elvețiene.

Salonul Auto de la Geneva din martie, cea de-a 89 ediție, ar fi putut fi vizitat de peste 500-600.000 de persoane. Majoritatea expozanților anunțaseră că vor prezenta mașini electrice și hibride, pe listă fiind și prima Dacia electrică.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri