Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, începe de săptămâna viitoare lucrări de refacere a carosabilului şi a trotuarelor pe mai multe artere cu trafic intens din Capitală, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Municipalităţii, de marţi vor fi efectuate reparaţii extinse pe carosabil şi trotuare pe Calea Călăraşilor. Lucrările vor fi executate de Strabag şi vor dura aproximativ două săptămâni, susţine sursa citată.

Începând din 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Străzi, Poduri şi Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente bulevardului Unirii, între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din faţa magazinului Unirea şi vor fi reparate trotuarele din zona strada Halelor, pe porţiunile afectate. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile, se arată în comunicatul citat.

Din 20 martie, potrivit PMB, vor fi realizate lucrări de reparaţii ale carosabilului, frezare şi aşternere mixtură asfaltică pe bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de aceeaşi firmă şi se vor desfăşura pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administraţia Străzilor Bucureşti, prin intermediul firmei respective, va executa lucrări de reparaţii extinse ale carosabilului pe bulevardul I. C. Brătianu.

Municipalitatea subliniază că, pentru a asigura fluenţa traficului rutier, lucrările de reparaţii în carosabil vor fi executate pe parcursul nopţii.

Sursa foto: Victoria Strukovskaya | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri