Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, începe de săptămâna viitoare lucrări de refacere a carosabilului şi a trotuarelor pe mai multe artere cu trafic intens din Capitală, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Municipalităţii, de marţi vor fi efectuate reparaţii extinse pe carosabil şi trotuare pe Calea Călăraşilor. Lucrările vor fi executate de Strabag şi vor dura aproximativ două săptămâni, susţine sursa citată.

Începând din 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Străzi, Poduri şi Pasaje, vor fi refăcute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente bulevardului Unirii, între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei. De asemenea, vor fi înlocuite dalele din granit de pe trotuarul din faţa magazinului Unirea şi vor fi reparate trotuarele din zona strada Halelor, pe porţiunile afectate. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de aproximativ 30 de zile, se arată în comunicatul citat.

Din 20 martie, potrivit PMB, vor fi realizate lucrări de reparaţii ale carosabilului, frezare şi aşternere mixtură asfaltică pe bulevardul Corneliu Coposu. Lucrările vor fi executate de aceeaşi firmă şi se vor desfăşura pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, timp de aproximativ două săptămâni, Administraţia Străzilor Bucureşti, prin intermediul firmei respective, va executa lucrări de reparaţii extinse ale carosabilului pe bulevardul I. C. Brătianu.

Citeste si:
Zone din București, Ilfov și Giurgiu rămân joi, temporar, fără...
Mai multe zone din București,...

Municipalitatea subliniază că, pentru a asigura fluenţa traficului rutier, lucrările de reparaţii în carosabil vor fi executate pe parcursul nopţii.

Sursa foto: Victoria Strukovskaya | Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Primaria Sector 1: Vom relua spalarea cu detergent a strazilor
Setari Cookie-uri