Nokian Tyres lansează o nouă anvelopă pentru iarnă

Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres lansează o nouă anvelopă UHP pentru iarnă, pentru zona central europeană, disponibilă din toamna anului 2020.

Noua anvelopă Nokian Snowproof P este oferită în categoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 k /h) și acoperă 55 de produse, cu dimensiuni de la 17 la 21 inci.

Gama de anvelope de iarnă Nokian Tyres pentru autoturisme și SUV-uri include și Nokian Snowproof, Nokian WR D4 și Nokian WR SUV 4. Gama extinsă pentru modelele de vehicule acoperă aproape 200 de dimensiuni.

Noile anvelope Nokian Snowproof P sunt o combinație sportivă și modernă de manevrabilitate și aderență pe timp de iarnă, perfectă pentru schimbările bruște ale benzii și drumurile acoperite cu lapoviță și ninsoare.

Noul concept Alpine Performance de la Nokian Tyres oferă siguranță pentru condusul zilnic datorită tracțiunii avansate, distanțelor de oprire mai scurte și siguranței îmbunătățite.

Citeste si:
Nokian Tyres finalizează un nou centru de testare în Spania în 2021
Nokian Tyres finalizează un...

Aproape 60% dintre șoferii din Europa Centrală consideră anvelopele de iarnă ca fiind cea mai importantă componentă a automobilului pe timp de iarnă, potrivit sondajului realizat de Nokian Tyres în rândul consumatorilor.

Circa 70% dintre respondenți consideră aderența și manevrabilitatea anvelopelor în condiții de iarnă drept cele mai importante caracteristici, în timp ce siguranța în situații extreme și aderența anvelopelor pe zloată au ajuns în top trei. Introducerea unei noi anvelope de iarnă UHP este o continuare naturală a extinderii selecției de anvelope de iarnă Nokian Tyres pe piața central-europeană.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri