Parcările private de lângă Aeroportul Internațional Henri Coandă din București nu mai știu nimic de clienții lor plecați în Italia, care trebuiau să se întoarcă după mașini de mai bine de 3 săptămâni.

"Avem clienți care au plecat în Italia în februarie și au lăsat mașinile la noi pentru o săptămână, dar nu s-au mai întors după ele. Mașinile sunt aici de 30 de zile. Nu putem da de oamenii ăștia, nu știm ce să facem", a declarat, pentru wall-street.ro, proprietarul unei parcări private din Otopeni.

Anularea multor zboruri a făcut ca gradul de ocupare al parcărilor private să coboare la sub 30%.

Tarifele în parcările private de lângă Aeroportul Otopeni sunt în jur de 15 lei pe zi pentru o săptămână și de 10 lei pe zi pentru mașinile parcate mai mult de 30 de zile.

La 3-10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Otopeni există un număr destul de mare de parcări private, deschise Non-Stop, care au între 50 și 150 de locuri de parcare.

Citeste si:
Violeta Alexandru caută locuri de muncă pentru srilankezii...
Violeta Alexandru caută...

Aceste parcări private operează pe toată durata anului și au de regulă 2-3 angajați și două mașini pentru a duce clienții la aeroport și a îi prelua la sosire. Firma are 2-3 șoferi care lucrează în ture și folosesc de regulă un monovolum cu 7-9 locuri.

În funcție de suprafața terenului, chiria pentru o astfel de parcare amenajată în câmp pornește de la 700 de euro pe lună. De regulă, parcările sunt amenajate cu pietriș, garduri din plasă și camere video, bariere.

Sursa foto: Image by Manfred Richter from Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Scania anunță disponibilizări, mii de angajați ar putea fi dați afară
Setari Cookie-uri