Autostrade per l'Italia S.p.A., operatorul marii rețele de autostrăzi din Italia, a semnat un contract pentru decontarea digitală a taxei drum cu DKV BOX ITALIA pentru camioane peste 3,5 tone.

Cu o rețea de drumuri cu o lungime de peste 3.000 km, Autostrade per l Italia administrează mai mult de jumătate din autostrăzile cu taxă de drum din Italia. Semnarea contractului permite confirmarea DKV Euro Service de către Asociația Italiană de Administratori de Autostrăzi și Tuneluri (AISCAT) ca furnizor certificat de servicii de taxe de drum. În viitorul apropiat va fi aprobat și DKV BOX EUROPE.

„Mulțumită Autostrade per l Italia am făcut un prim pas incredibil de important pentru a le putea oferi clienților noștri un dispozitiv de bord propriu în vederea decontării taxei de drum italiene pentru autocamioane peste 3,5 tone”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service.

Stațiile în cauză pentru taxa de drum au fost echipate special în acest scop cu software-ul și hardware-ul necesar. Marcajele speciale pentru taxa de drum îi indică șoferului pe care bandă poate fi folosit DKV BOX ITALIA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri