Autostrade per l'Italia S.p.A., operatorul marii rețele de autostrăzi din Italia, a semnat un contract pentru decontarea digitală a taxei drum cu DKV BOX ITALIA pentru camioane peste 3,5 tone.

Cu o rețea de drumuri cu o lungime de peste 3.000 km, Autostrade per l Italia administrează mai mult de jumătate din autostrăzile cu taxă de drum din Italia. Semnarea contractului permite confirmarea DKV Euro Service de către Asociația Italiană de Administratori de Autostrăzi și Tuneluri (AISCAT) ca furnizor certificat de servicii de taxe de drum. În viitorul apropiat va fi aprobat și DKV BOX EUROPE.

„Mulțumită Autostrade per l Italia am făcut un prim pas incredibil de important pentru a le putea oferi clienților noștri un dispozitiv de bord propriu în vederea decontării taxei de drum italiene pentru autocamioane peste 3,5 tone”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service.

Stațiile în cauză pentru taxa de drum au fost echipate special în acest scop cu software-ul și hardware-ul necesar. Marcajele speciale pentru taxa de drum îi indică șoferului pe care bandă poate fi folosit DKV BOX ITALIA.

Citeste si:
Lucian Bode explica de ce nu avem autostrazi: Nu banii sunt problema!
Ministrul Transporturilor...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Mit Motors introduce serviciul de preluare şi livrare a mașinilor pentru service
Setari Cookie-uri