Ninge consistent în centrul țării, iar pentru intervalul 23.03, ora 02:00 - 25.03.2020, ora 10:00 au fost emise două avertizări de cod galben și portocaliu ce vizează ninsori abundente cantitativ și viscol, ce determină scăderea semnificativă a vizibilității, anunță CNAIR.

"A fost o noapte ca în plină iarnă pe drumurile din centrul țării. A nins consistent în toate zonele iar DRDP Brașov a acționat cu aproximativ 120 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 1.000 de tone de material antiderapant și astfel nu s-au înregistrat blocaje în trafic. Având în vedere noile reglementări cu privire la evitarea răspândirii noului Coronavirus, vă rugăm să evitați cu orice preț deplasările în interes personal. Drumurile sunt menținute în acestă perioadă pentru a permite transporturile în situații excepționale", spune Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov pe Facebook.

VIDEO: Brașov

VIDEO: DN 67C - Transalpina, DN 7A, DN64, DN 18, A1

"Continuă acțiunile de deszăpezire pe drumurile naționale și pe autostrăzile unde sunt căderi de zăpadă. În acest moment nu sunt restricții de circulație cauzate de condițiile meteorologice", anunță CNAIR.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O nouă dată pentru ecomTEAM, mai mulți speakeri de top
Setari Cookie-uri