Consiliul Concurenţei analizează preluarea afacerii pentru interioare auto a Adient de către Sage Automotive Interiors

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Grupului Adient, potrivit unui anunţ al instituţiei.

Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, realizează materiale pentru interioare auto pentru mai mulţi producători de autovehicule, desfăşurându-şi activitatea în ţări, precum: USA, Mexic, Brazilia, Italia, Polonia, România, China, scrie Agerpres.

În România, Sage Automotive Interiors îşi derulează activitatea prin intermediul subsidiarei European Interior SRL, specializată în confecţionarea de articole din textile pentru autovehicule.

Grupul Adienteste, prezent în România prin intermediul Adient Automotive România SRL, este o companie ce are ca obiect de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă menţionează că va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Instituţia precizează că eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri