Volkswagen T-Roc Cabrio sosește în mai în România. Costă de la 24.700 euro

Volkswagen T-Roc Cabrio, versiunea decapotabilă a SUV-ului de clasă mică, sosește în mai în România. Modelul va avea două motorizări și va costa de la 24.700 euro.

Motorizări VW T-Roc Cabrio:

  • 1.0 TSI 115/110 CP – doar pe linia de echipare Style
  • 1.5 TSI 150CP cu și fără DSG

Liniile de echipare sunt și ele tot două disponibile Style și R-Line. Nu sunt planuri ca modelul să fie dotat și cu motorizări diesel, hibride sau electrice, însă dacă piața o va cere totul este posibil.

SUV-ul Volkswagen cu plafon soft-top poate fi rabatat în 9 secunde la o viteză sub 30 de km/h. Este complet automat, poate fi decapotat prin apăsarea unui buton din interior sau din cheie.

Prin intermediul unei aplicații șoferii au acces la câteva funcții: închidere/deschidere uși, găsirea mașinii în parcare (claxonat), găsirea unei stații de carburanți, locații de parcare, etc.

Noul SUV face parte din strategia brandului german de a avea 20 de modele din acest segment în gamă. Versiunea cabrio a lui T-Roc este primul SUV decapotabil al Volkswagen și a fost gata în doar 2 ani.

Citeste si:
Un angajat al Grupului Volkswagen a fost infectat cu coronavirus
VW închide două centre de...

VW T-Roc Cabrio este asamblat în uzina de la Osnabruck, acolo unde germanii produc și SUV-urile VW Tiguan și Porsche Cayman. Cele mai mari piețe pentru acest model vor fi Germania, Marea Britanie și Franța.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Dacia electrică / Renault K-ZE, în teste în România
Setari Cookie-uri