Volkswagen T-Roc Cabrio, versiunea decapotabilă a SUV-ului de clasă mică, sosește în mai în România. Modelul va avea două motorizări și va costa de la 24.700 euro.

Motorizări VW T-Roc Cabrio:

  • 1.0 TSI 115/110 CP – doar pe linia de echipare Style
  • 1.5 TSI 150CP cu și fără DSG

Liniile de echipare sunt și ele tot două disponibile Style și R-Line. Nu sunt planuri ca modelul să fie dotat și cu motorizări diesel, hibride sau electrice, însă dacă piața o va cere totul este posibil.

SUV-ul Volkswagen cu plafon soft-top poate fi rabatat în 9 secunde la o viteză sub 30 de km/h. Este complet automat, poate fi decapotat prin apăsarea unui buton din interior sau din cheie.

Prin intermediul unei aplicații șoferii au acces la câteva funcții: închidere/deschidere uși, găsirea mașinii în parcare (claxonat), găsirea unei stații de carburanți, locații de parcare, etc.

Noul SUV face parte din strategia brandului german de a avea 20 de modele din acest segment în gamă. Versiunea cabrio a lui T-Roc este primul SUV decapotabil al Volkswagen și a fost gata în doar 2 ani.

VW T-Roc Cabrio este asamblat în uzina de la Osnabruck, acolo unde germanii produc și SUV-urile VW Tiguan și Porsche Cayman. Cele mai mari piețe pentru acest model vor fi Germania, Marea Britanie și Franța.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri