Primăria Oradea a anunţat, recent, în SICAP, o licitaţie pentru achiziţia a 15 autobuze hibrid, din finanţare europeană, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 9 iunie 2020, notează Agerpres.

Cele 15 autobuze hibrid vor fi achiziţionate prin două proiecte de mobilitate urbană, având ca sursă de finanţare Programul Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea estimată a procedurii de achiziţie (fără TVA) este 22.872.000 lei.

Obiectul achiziţiei îl constituie un număr de 15 autobuze hibrid noi cu acţionare electrică şi cu motor Diesel Euro VI, pentru transportul urban de călători în municipiul Oradea.

"Puterea nominală a motorului Diesel să fie minim de 200 kW şi a motorului electric minim de 14 kW; tipul de transmisie - automată pentru transport urban; să fie echipate cu instalaţie de pornire pentru temperaturi scăzute; să fie dotate cu frână de serviciu pneumatică cu două circuite independente, cu sistem EBS/ABS - ASR, precum şi sistem de frânare recuperativ", se arată în comunicatul primăriei.

Autobuzele, de capacitate medie (nearticulate), vor trebui să fie noi, identice, de serie curentă şi fabricate de acelaşi producător. Vehiculele trebuie să aibă podeaua complet coborâtă, o capacitate minimă de 90 pasageri, dintre care minimum 26 pe scaune (exclus strapontine), conform CIV, să aibă rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi şi un loc amenajat în interior pentru acestea conform standardelor.

Informatii suplimentare legat de această procedură de achiziţie pot fi obţinute accesând site-ul www.e-licitatie.ro, anunţ de participare nr. CN 1020583 din 24.04.2020.

Cele 15 autobuze care se vor achiziţiona se vor adăuga celor şapte autobuze (şase Euro 6 şi unul hibrid) care se află în curs de achiziţie de la compania Mercedes.

Sursa foto: Oradea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri