FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, preia pachetul majoritar al operatorului de transport și logistică SLS Cargo, după ce Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția anunțată în noiembrie 2019.

“Consiliul Concurenței a anunțat că tranzacția FAN Courier-SLS Cargo respectă legislația în vigoare inclusiv în materie de concurență, astfel că deja s-au făcut primii pași pe drumul integrării. Modificările din acționariat au fost deja operate la Registrul Comerțului, intrăm în perioada de creionare a planurilor viitoare. Tranzacția este un parteneriat generat de obiective commune, pe care ne propunem să le atingem folosindu-ne de resurse comune”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

SLS Cargo este o companie antreprenorială integral românească, ce activează în domeniul freight forwarding, fondată în 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Citiți și Criza COVID-19 poate duce la vânzări în scădere cu până la 67 MLD. lei în industria auto din România.

“Consider intrarea FAN Courier în acționariatul SLS Cargo ca fiind o infuzie de know - how și experiență antreprenorială mai mult decât o tranzacție clasică”, a declarat Mihai Stoica, fondatorul SLS Cargo.

Citeste si:
Monitorul Preţurilor: Compari preţurile produselor de protecție...
Monitorul Preţurilor:...

Conform contractului dintre părți, SLS CARGO va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie similară fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

Noul board SLS Cargo urmează să decidă în perioada următoare planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung, ținând cont de actualul context economic.

Citiți și Business-ul Autonom a crescut cu 35% anul trecut.

Citeste si:
FAN Courier preia operatorul de transport & logistica SLS Cargo
FAN Courier preia operatorul...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Ce limuzine scumpe preferă românii bogați
Setari Cookie-uri