Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că programarea candidaților cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada 16 martie - 17 mai 2020 și pentru care există o programare prealabilă în sistem (proba practică) se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Programarea candidaților cărora le expiră dosarul de școlarizare ulterior datei de 18.05.2020 se va face din oficiu, pe cât posibil cu respectarea ordinii de programare anterioare, de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, cu informarea acestora.

De asemenea, reluarea activității de examinare la proba practică pentru candidații aflați în situația de la punctul 1 începând cu data de 02.06.2020, urmând ca la finalizarea acestei activități să fie demarată examinarea practică pentru candidații aflați în situația prevăzută la punctul 2.

Și reluarea activității de examinare la proba teoretică se va face începând cu data de 15 iunie 2020/ 22 iunie 2020, în funcție de numărul de candidați examinați și capacitatea de preluare a Serviciilor publice comunitare. Decizia se va posta pe site-ul Instituției Prefectului.

Citește articolul complet pe Digi24.

Birourile de înmatriculări...

Sursa foto: RossHelen / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
O nouă reprezentanță Tesla, la 600 km de România
Setari Cookie-uri