Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că Guvernul nici nu consideră Centura Capitalei o prioritate, nici nu o transferă la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), reafirmându-şi dorinţa de a se implica pentru finalizarea acesteia.

"La inaugurarea primei parcări supraterane, cu teren de sport pe acoperiş, realizată în sectorul 4 al Capitalei, am reafirmat dorinţa de a mă implica energic pentru finalizarea Centurii ocolitoare a Capitalei. Din păcate, Guvernul nici nu consideră Centura Capitalei o prioritate, nici nu o transferă la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru a fi finalizată. Am preluat lucrările la Podul Ciurel, la Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, Pasajul Sudului în stadii incipiente şi le-am dus la bun sfârşit. Am început acum mai puţin de 2 ani lărgirea la 4 benzi a Bulevardului Fabrica de Glucoză şi am finalizat investiţia, precum şi alte mari lucrări de infrastructură", a postat Gabriela Firea, vineri, pe Facebook, preluat de Agerpres.

Ea a spus că a dovedit că, împreună cu echipa sa, duce la bun sfârşit "proiectele abandonate din Bucureşti".

"Tot aşa ne asumăm să imprimăm un mod de lucru energic, implicat, la Centura Capitalei. Totul este ca Guvernul să facă ceea ce trebuia să întreprindă demult, să transfere acest obiectiv de investiţii la Primăria Capitalei. Nu înţeleg de ce este atâta înverşunare! Nici nu se lucrează la Centură, dar nici nu o transferă. Poate măcar în al 12-lea ceas se va lua o decizie în acest sens, spre binele bucureştenilor", a declarat Gabriela Firea.

Ea l-a felicitat pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pentru toate investiţiile realizate. "Îl felicit pe colegul meu, Daniel Băluţă, pentru toate investiţiile realizate, la fel cum îi susţin şi încurajez pe toţi colegii primari de sectoare", a adăugat Firea.

Parcarea publică supraetajată, cu teren de sport pe acoperiş, a fost inaugurată în spatele Pieţei Berceni-Olteniţei, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4 remis vineri.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri