Circulaţie intensă pe DN 1 către Valea Prahovei; se aşteaptă valori mari ale traficului şi pe A2

Traficul rutier s-a intensificat, vineri după-amiază, pe DN 1, pe sensul de mers către staţiunile de pe Valea Prahovei, autorităţile informând că se aşteaptă la creşteri ale valorilor de trafic şi pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, între kilometrii 132 şi 133, în staţiunea Buşteni, este coloană în mişcare (35-40 km/h ), dar şi pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic (km. 104+ 500 de metri - 107) valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă, potrivit Agerpres.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, cu aproximativ 20 de autoturisme/minut, valorile de trafic fiind aşteptate să crească în orele următoare, informează sursa citată.

"Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât şi pe Autostrada Soarelui. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Citeste si:
Trafic îngreunat pe A2, în sensul spre mare, după un accident între...
Trafic îngreunat pe A2, în...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: Christian Mueller / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri