Ford Craiova are în prezent 17 cazuri confirmate de COVID-19. Acestea sunt cazuri răspândite în diverse zone din cadrul uzinei, angajații respectivi lucrând în schimburi diferite.

"Ford Craiova are în prezent 17 cazuri confirmate de COVID-19. Toți acești angajați respectă cu strictețe recomandările și instrucțiunile autorităților și instituțiilor locale de sănătate, conform prevederilor legale în vigoare. Continuăm să respectăm pe deplin toate protocoalele Ford pentru a preveni și a limita răspândirea coronavirusului și continuăm să lucram îndeaproape cu Direcția de Sănătate Publică Dolj. Programul și volumele de producție de la Ford Craiova nu sunt afectate de apariția acestor cazuri", a declarat purtătorul de cuvânt al fabricii Ford, Ana Maria Timiş.

Pe 4 octombrie, la uzina de autovehicule Ford din Craiova, 8 angajați au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Angajații lucrează în trei schimburi pentru a nu interacționa un număr foarte mare de personal în același timp. Pe tot parcursul activității, angajații poartă mască. În uzina Ford de la Craiova lucrează în prezent 6.000 de angajați.

Ford Craiova a revenit la volumul de producție înregistrat înainte de pandemie în iulie.

Producția modelului Puma a început în octombrie anul trecut la fabrica Ford din Craiova, fiind primul model hibrid construit în România. Acesta este comercializat în Europa, precum și în Australia și Noua Zeelandă, astfel că Ford Craiova exportă vehicule în acest moment în peste 50 de țări la nivel global.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri