GEFCO România, companie care ofera soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, are un nou director general.

Bogdan Ioniță a fost numit la conducerea operațiunilor locale după o experiență de peste 14 ani în cadrul companiei.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Ioniță și-a început cariera în domeniul logistic în 2001. În 2006, s-a alăturat echipei GEFCO ca director al departamentului Air&Sea. Pe măsură ce a dobândit mai multă experiență în cadrul companiei, a preluat gestionarea activităților Overland (Rutier și Feroviar) & Contract Logistics.

Cititi si Belgia implementează „coridorul de urgență”

Anul 2014 a însemnat numirea în funcția de Director Overland & Contract Logistics pentru GEFCO, în Cehia, iar la scurt timp după, atribuțiile sale acopereau clusterul Cehia - Slovacia. La începutul lui septembrie 2020 s-a întors în România și a devenit Directorul general al filialei de aici.

Retail jobs

„În prezent, a fost accelerat procesul de schimbări prin care au trecut în mod constant industriile și piețele de desfacere. Bazându-ne pe know-how-ul nostru puternic în domeniul logisticii vehiculelor finite, vom continua să ne extindem expertiza serviciilor oferite în afara sectorului auto. Prin urmare, principala prioritate pe care o văd pentru GEFCO România, în viitorul apropiat, este o diversificare mai intensă a portofoliului de clienți. În afară de acest obiectiv, ne vom concentra pe dezvoltarea digitalizării și inovării în operațiunile locale, pentru a crește valoarea adăugată a lanțurilor de aprovizionare ale clienților noștri", a declarat Bogdan Ioniță, Manager General GEFCO România.

Cititi si Dacia Spring Electric are în sfârșit prețuri oficiale

Compania a implementat soluții esențiale de transport în timpul pandemiei, care au fost în beneficiul companiilor locale și ale celor aflate în prima linie, în lupta împotriva virusului COVID-19. În mod special, serviciul Time Critical Solutions al GEFCO a fost foarte solicitat și a răspuns cererii pieței pentru livrări necesare și, uneori, chiar vitale, în cel mai scurt timp posibil.

Citeste si:
Coronavirus 19 ianuarie | Județele cu cele mai mari rate de incidență
Coronavirus 19 ianuarie |...

Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri