Oran a preluat functia de director regional de vanzari si marketing GEFCO pentru Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu, se arata intr-un comunicat al companiei. Noul director de vanzari si marketing al GEFCO Romania este responsabil de elaborarea si implementarea politicilor comerciale ale grupului la nivel local. Pe termen mediu, principalele linii strategice ale echipei comerciale conduse de el vizeaza dezvoltarea portofoliului de clienti si consolidarea pozitiei companiei ca furnizor de servicii integrate pe piata de profil.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor, Artenii a ocupat anterior functia de director comercial in cadrul unor companii precum ISS Facility Services, Lukoil Romania (director departament vanzari uleiuri si produse petrochimice), Lukoil Lubricants Romania sau HUB Dacia Oil. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Tranzactii Internationale, si detine un master in Administrarea Afacerilor in cadrul aceleiasi institutii.

Grupul GEFCO opereaza in 150 de tari si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de patru miliarde euro. Compania a fost preluata in 2013 de RZD de la grupul francez Peugeot. Subsidiara din Romania asteapta afaceri de peste 50 milioane euro in acest an, de la 47,6 milioane euro in 2013.