Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director de vanzari si marketing, Dan Artenii (foto), care il inlocuieste in aceasta functie pe Tolga Oran, promovat in cadrul grupului.

Oran a preluat functia de director regional de vanzari si marketing GEFCO pentru Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu, se arata intr-un comunicat al companiei. Noul director de vanzari si marketing al GEFCO Romania este responsabil de elaborarea si implementarea politicilor comerciale ale grupului la nivel local. Pe termen mediu, principalele linii strategice ale echipei comerciale conduse de el vizeaza dezvoltarea portofoliului de clienti si consolidarea pozitiei companiei ca furnizor de servicii integrate pe piata de profil.

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor, Artenii a ocupat anterior functia de director comercial in cadrul unor companii precum ISS Facility Services, Lukoil Romania (director departament vanzari uleiuri si produse petrochimice), Lukoil Lubricants Romania sau HUB Dacia Oil. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, specializarea Tranzactii Internationale, si detine un master in Administrarea Afacerilor in cadrul aceleiasi institutii.

Grupul GEFCO opereaza in 150 de tari si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de patru miliarde euro. Compania a fost preluata in 2013 de RZD de la grupul francez Peugeot. Subsidiara din Romania asteapta afaceri de peste 50 milioane euro in acest an, de la 47,6 milioane euro in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri