Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare în octombrie noi mașini confiscate. Vehiculele pot fi cumpărate fară licitație, sunt prin sistemul vânzare directă.

Ce mașini au fost scoase la vânzare recent:

  • Un autoturism BMW 316 fabricat în anul 2005 a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 1.500 de lei. Modelul este depozitat în Caransebeș. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 5. (Caraș Severin)

  • Un Mercedes-Benz Atego, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 11.300 lei. Modelul este depozitat în Sibiu. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 7. (Brașov)

  • Un Volkswagen LT35, fabricat în anul 2002, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 6.500 lei. Modelul este depozitat în Sfantu Gheorghe. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 7. (Brașov)

  • Un Renault Laguna 2, fabricat în anul 2001, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.400 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
  • Un BMW Z3, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.600 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
  • Un Smart ForFour, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 3.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)

  • Un Isuzu D-Max, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 9.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
  • Un Daewoo Cielo, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

  • Un Audi 80, fabricat în anul 1993, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

  • Un Mercedes C200 CDI, fabricat în anul 1999, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 1.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

  • Un Mercedes E220 D, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

  • Un Saab 93, 2,2 D, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri