Noi mașini scoase la vânzare de către ANAF în octombrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare în octombrie noi mașini confiscate. Vehiculele pot fi cumpărate fară licitație, sunt prin sistemul vânzare directă.

Ce mașini au fost scoase la vânzare recent:

 • Un autoturism BMW 316 fabricat în anul 2005 a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 1.500 de lei. Modelul este depozitat în Caransebeș. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 5. (Caraș Severin)

 • Un Mercedes-Benz Atego, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 11.300 lei. Modelul este depozitat în Sibiu. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 7. (Brașov)

 • Un Volkswagen LT35, fabricat în anul 2002, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 6.500 lei. Modelul este depozitat în Sfantu Gheorghe. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 7. (Brașov)

 • Un Renault Laguna 2, fabricat în anul 2001, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.400 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
 • Un BMW Z3, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.600 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
 • Un Smart ForFour, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 3.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)

Citeste si:
Ce soluții a găsit Ministrul Energiei pentru salvarea ELCEN
Ce soluții a găsit Ministrul...
 • Un Isuzu D-Max, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 9.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Constanța)
 • Un Daewoo Cielo, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

 • Un Audi 80, fabricat în anul 1993, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

 • Un Mercedes C200 CDI, fabricat în anul 1999, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 1.000 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

Citeste si:
ATENȚIE! Trafic în condiții de iarnă
ATENȚIE! Trafic în condiții...
 • Un Mercedes E220 D, fabricat în anul 1996, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

 • Un Saab 93, 2,2 D, fabricat în anul 2004, a fost pus în vânzare de către ANAF la prețul de 2.800 lei. Modelul este depozitat în Constanța. ANAF/Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr 2. (Galati)

Sursa foto: ANAF


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri