Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în vânzare în decembrie noi mașini confiscate. Vehiculele pot fi cumpărate fară licitație, sunt prin sistemul vânzare directă.

Ce mașini au fost scoase la vânzare:

  • Un Audi A4 fabricat în anul 1995 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.075 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Citroen C5 fabricat în anul 2007 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.550 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Galați.
  • Un Volkswagen Golf fabricat în anul 1994 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 600 de lei. Modelul este depozitat în orașul Hunedoara.
  • Un Alfa Romeo 166 fabricat în anul 1998 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.500 de lei. Modelul este depozitat în orașul Hunedoara.

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

  • Un Renault Laguna 2 fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.795 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Renault Laguna fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.577 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Ford Focus fabricat în anul 2008 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.103 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Citroen fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 3.047 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Iveco Turbo Daily fabricat în anul 1997 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.329 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Audi A6 fabricat în anul 1999 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 3.100 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Brăila.

Cititi si Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

  • Un Saab 93 fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.228 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Daewoo Cielo fabricat în anul 1996 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 640 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Audi 80 fabricat în anul 1993 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 640 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Opel Astra fabricat în anul 1999 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.093 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Tulcea.
  • Un Ford Focus fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.330 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Tulcea.
  • Un Renault Megane fabricat în anul 2004 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.618 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Constanța.
  • Un Audi A6 fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.072 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Brăila.

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri