În ultima lună din 2020, ANAF a scos la vânzare noi mașini confiscate. Două dintre acestea sunt cele mai ieftine mașini vândute anul acesta, costă doar 400 de lei, deși sunt modele BMW și Skoda.

Cele mai ieftine mașini din 2020 au fost scoase la vânzare pe 28 decembrie:

 • Un autovehicul Skoda Fabia avariat, pe care ANAF îl recomandă pentru piese, a fost pus în vânzare directă la prețul de 400 de lei. Modelul este depozitat în orașul Câmpeni. Predarea se va face la Brașov.
 • Un autovehicul BMW avariat, pe care ANAF îl recomandă pentru piese, a fost pus în vânzare în decembrie la prețul de 400 de lei. Modelul este depozitat în Alba Iulia. Predarea se va face la Brașov.

Ce mașini mai vinde ANAF în decembrie:

 • Un VW Passat cu volan pe dreapta a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.400 de lei. Modelul este depozitat în orașul Alba Iulia. Predarea se va face la Brașov.
 • Un Fiat Doblo, an de fabricatie 2000, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.100 de lei. Modelul este depozitat în orașul Targu Mures. Predarea se va face la Brașov.
 • Un VW LT 35, an de fabricatie 2001, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 7.600 de lei. Modelul este depozitat în orașul Targu Mures. Predarea se va face la Brașov.
 • Un VW LT 35, an de fabricatie 1998, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 5.900 de lei. Modelul este depozitat în orașul Targu Mures. Predarea se va face la Brașov.
 • Un VW LT 35, an de fabricatie 2002, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 9.500 de lei. Modelul este depozitat în orașul Targu Mures. Predarea se va face la Brașov.
 • Un BMW 520, an de fabricatie 2000, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 5.400 de lei. Modelul este depozitat în orașul Targu Mures. Predarea se va face la Brașov.
 • Un Mercedes Sprinter, an de fabricatie 2003, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 25.500 de lei. Modelul este depozitat în Argeș.
 • Un VW Crafter, an de fabricatie 2007, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 21.100 de lei. Modelul este depozitat în Argeș.
 • Un Ford Transit, an de fabricatie 2005, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 17.000 de lei. Modelul este depozitat în Argeș.
 • Un Mercedes Vaneo, an de fabricatie 2004, a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.600 de lei. Modelul este depozitat în Craiova.

Citiți și Trecerea la vehicule electrice ar putea face mașinile inaccesibile

Retail jobs
 • Un Audi A4 fabricat în anul 1995 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.075 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Citroen C5 fabricat în anul 2007 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.550 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Galați.
 • Un Volkswagen Golf fabricat în anul 1994 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 600 de lei. Modelul este depozitat în orașul Hunedoara.
 • Un Alfa Romeo 166 fabricat în anul 1998 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.500 de lei. Modelul este depozitat în orașul Hunedoara.

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

 • Un Renault Laguna 2 fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 1.795 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Renault Laguna fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.577 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Ford Focus fabricat în anul 2008 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.103 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Citroen fabricat în anul 2001 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 3.047 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Iveco Turbo Daily fabricat în anul 1997 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.329 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Audi A6 fabricat în anul 1999 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 3.100 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Brăila.

Cititi si Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

Citeste si:
În Singapore ai nevoie de 75.000 de dolari numai pentru dreptul de...
În Singapore ai nevoie de...
 • Un Saab 93 fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.228 de lei. Modelul cu motor pe diesel este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Daewoo Cielo fabricat în anul 1996 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 640 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Audi 80 fabricat în anul 1993 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 640 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Opel Astra fabricat în anul 1999 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.093 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Tulcea.
 • Un Ford Focus fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.330 de lei. Modelul cu motor pe benzină este depozitat în orașul Tulcea.
 • Un Renault Megane fabricat în anul 2004 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 2.618 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Constanța.
 • Un Audi A6 fabricat în anul 2000 a fost pus în vânzare directă de către ANAF în decembrie la prețul de 4.072 de lei. Modelul cu motor diesel este depozitat în orașul Brăila.

Valorificarea se face utilizând una dintre următoarele metode: licitaţie publică, vânzare directă de la locul de depozitare sau de deţinere, în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Citeste si:
Rețeaua Penny continuă extinderea și ajunge la 312 magazine în România
Rețeaua Penny continuă...

Sursa foto: ANAF

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri