Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare prin licitație la final de decembrie și început de ianuarie autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară.

Ce mașini pot fi cumpărate de la ANAF la licitație

Pe 6 ianuarie 2022 la orele 13,00, în localitatea Alba Iulia, str. Primaverii, nr. 10, se vor vinde la licitaţie următoarele bunuri mobile,
proprietate a debitorului/terţei persoane Miclea Aurel Sorin, cu domiciliul in Alba Iulia, a patra licitaţie:

  • Autoturism marca FORD B4Y CGBB1 MONDEO, Serie sasiu WF04XXGBB4YS85432, serie motor YS85432, an fabricatie: 2001, Culoare: Rosu, Nr. inmatric: AB 71 RAM, starea tehnica a autoturismului este satisfacatoare, bazata pe inspectia vizuala si informatiile primite de la proprietar. Prețul de pornire a licitației este de 1.725 de lei.

  • Autotutilitara marca VOLKSWAGEN 2DX0AZ LT 46, Serie sasiu WV1ZZZ2DZYH005117, serie motor 468, an fabricatie: 2000, Culoare: ALB, Nr. inmatric: AB 39 RAM. Starea tehnica a autoturismului este nesatisfacatoare, nu este functional si nu mai are toate componentele (lipsa motor). Prețul de pornire a licitației este de 940 de lei.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță valorificarea prin licitație publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Codului fiscal și ale Codului de procedură fiscală republicat, a unui autotractor Volvo, serie șasiu YV2AS02A87B467336, an fab. 2007, nr de înmatriculare AG-90-EDM. Prețul de pornire a licitației este de 48.900 de lei.

În localitatea Zalău, pe 29 decembrie, ora 11:00, va avea loc o licitație pentru:

  • o autoutilitară N1, Nissan Navara D40, serie VSKBVND40U0147073, an fabricație 2006, culoare albastru, motorină, nr. înmatriculare SJ-10-BVB. Prețul de pornire a licitației este de 19.000 de lei.

  • autotutilitara N1, Volkswagen LT35, serie WV1ZZZ2DZ2H016599, an fabricație 2002, culoare verde, motorină, nr. înmatriculare SJ-19-BVB. Prețul de pornire a licitației este de 15.500 de lei.

  • autoutilitara N1, Mercedes-Benz 902 // Sprinter 208D, serie șasiu WDB9023221P854550, an fabricatie 1998, culoare roșu-gri, motorină.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Citiți și Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

- oferta de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere.

Verificați pe site-ul Registrului Auto Român www.rarom.ro „cazierul” vehiculului de care sunteți interesat. Aplicația „ISTORIC VEHICUL” oferă gratuit informații referitoare la activitățile derulate la RAR, numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii (kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate), existența/valabilitatea cărții de identitate a vehiculului, câteva date tehnice și de identificare, gradul de poluare și valabilitatea inspecției tehnice periodice.

Sursa foto: Kzenon/ shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri