Clienții DKV pot acum să realimenteze cu GNL (gaz natural lichefiat) prin operatorul LIQUIND din Berlin dar și la stațiile GNL/GNC ale Air Liquide din Franța.

Astfel, rețeaua de GNL DKV va crește la aproximativ 120 de stații de alimentare în toată Europa, devenind cea mai mare rețea de alimentare cu GNL din domeniu.

LIQUIND operează în prezent opt stații proprii de alimentare cu GNL non-stop, iar anul acesta, LIQUIND se va extinde în mai multe locații: în Hockenheim, Karlsruhe, Hamburg, Göttingen, Lorch și Mannheim.

Totodată, punctele de alimentare Air Liquide sunt situate de-a lungul rețelei franceze de autostrăzi de la nord la sud, care este o rută esențială pentru companiile de transport rutier cu operațiuni europene.

„Rețeaua de stații de servicii LIQUIND le oferă clienților noștri o mai mare siguranță a aprovizionării în Germania în sectorul GNL și le creează acestora oportunități pentru a-și echipa flota de camioane cu vehicule GNL”, adaugă Sven Mehringer, Director General Servicii Energie și Vehicule la DKV.

Citeste si:
OMV Petrom va vinde și gaze naturale lichefiate
OMV Petrom va vinde și gaze...

Rețeaua de stații DKV cuprinde în prezent peste 60.000 de unități în toată Europa. În fiecare an, furnizorul de servicii de mobilitate conectează în jur de 5.000 de noi stații de alimentare în întreaga Europă, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple, care oferă GNL, hidrogen, GPL și GNC în plus față de combustibilii convenționali.

DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum an fără numerar la cele peste 160.000 puncte de acceptanță (inclusiv 60.000 de stații de benzină și 100.000 de puncte de încărcare) pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri