Stațiile de încărcare pentru vehicule electrice devin un criteriu important pentru clădirile de birouri și ansamblurile rezidențiale în condițiile în care piața de mașini plug-in din România are o creștere consistentă de la un an la altul. Țiriac Imobiliare spune că pentru clădirile anterior date în folosință are în vedere investiții în stații de încărcare mașini electrice în funcție de solicitările primite. Spre exemplu, la Stejarii Clubul Rezidential au fost deja instalate trei stații.

Cea mai nouă clădire de birouri din centrul Capitalei, proiectul de birouri premium Țiriac Tower, are 12 locuri de parcare destinate mașinilor plug-in electrice/hybrid, dotate cu stații de încărcare rapide.

În 24 de ore, la un timp de încărcare de 5 ore, baterie full charge, se pot încărca 20 de mașini.

Stațiile sunt destinate strict chiriașilor Țiriac Tower și fac parte dintre beneficiile pe care clădirea Țiriac Tower le pune la dispoziția clienților.

În funcție de solicitările pe care le vom primi, vom avea în vedere extinderea capacității stațiilor de încărcare. Stațiile de încărcare le considerăm un plus și o valoare adusă proiectului Țiriac Tower.

"Printre chiriașii Țiriac Tower sunt deja utilizatori de mașini electrice care au primit cu brațele deschise această veste, că noul imobil de birouri este dotat cu stații de încărcare electrice. Știm că o parte dintre clienții noștri au planuri de a-și extinde flota, pentru a fi exclusiv electrică. Așadar, în funcție de solicitările pe care le vom primi, vom avea în vedere extinderea capacității. Stațiile de încărcare le considerăm un plus și o valoare adusă proiectului Țiriac Tower. De asemenea, reprezintă un criteriu important pentru situația actuală și cea de viitor", au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții Țiriac Imobiliare.

Proiectul de birouri premium a atins un grad de ocupare de 75%, în avans dării în folosință.

Amplasat în zona Piața Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Țiriac Tower acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.472 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuse pe 12 etaje și parter.

Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.

Sursa foto: Tiriac Imobiliare

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri