Modelarea interactivă 3D pentru Autostrada Ploiești - Buzău a fost finalizată. Cu ajutorul machetei virtuale vor fi luate deciziile finale privind realizarea proiectului, precizează cei de la CNAIR.

"Prestatorul, Consitrans S.R.L, a realizat modelarea interactiva 3D pentru Autostrada Ploiesti - Buzau. Aceasta are ca scop prezentarea si vizualizarea solutiilor proiectate precum si asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafata de teren necesară a fi expropriata, lucrările de artă proiectate, precum si solutiile de consolidare necesare", spun oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe Facebook.

În unele cazuri modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilitătii solutiilor propuse, iar aceasta va fi utilizata in cadrul etapei de avizare a documentatiei aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploiesti - Buzau.

Autostrada Ploieşti-Buzău va avea aproximativ 63 de kilometri. Conform planului, lucrarea ar putea fi deschisă la mijlocul acestui an şi va costa peste 12 milioane de lei. Acest tronson ar trebui finalizat până în 2024. Şoseaua va fi un sector din viitoarea autostradă A7, Ploieşti-Paşcani-Siret, care va lega Capitala de Moldova.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri