La finalul lunii februarie, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în vânzare directă noi mașini confiscate, care pot fi cumpărate până pe 26 martie 2021.

Ce mașini pot fi cumpărate până pe 26 martie:

 • Un Peugeot Boxer, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 6.000 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Alfa Romeo 159, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 13.300 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Ford Transit, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 2.200 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Fiat Fiorino, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 23.780 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Alfa Romeo 156, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 6.960 de lei. Modelul este depozitat în Arad.

Cititi si Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

Retail jobs
 • Un Fiat Scudo, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 5.100 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Mercedes Vito, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 4.530 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Skoda Octavia, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 5.000 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Peugeot Partner, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 1.060 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Renault Mascot, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 24.350 de lei. Modelul este depozitat în Arad.

Citiți și Trecerea la vehicule electrice ar putea face mașinile inaccesibile

Citeste si:
Peste 20.000 de firme nu sunt pregătite pentru raportarea SAF-T...
2023 va începe cu haos în...
 • Un Peugeot Boxer, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 17.975 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Hyundai Getz, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 5.220 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Renault Trafic, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 16.815 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un Peugeot Boxer, neînmatriculat în România, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 24.930 de lei. Modelul este depozitat în Arad.

Cititi si TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

Ce mașini pot fi cumpărate până pe 18 martie:

 • Un autoturism Ford Fiesta, fără documente, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 7.140 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Fiat Punto, fără documente, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 1.920 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Audi A4 break, fără documente, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 9.500 de lei. Modelul este depozitat în Arad.
 • Un autoturism Mercedes B200 CDI, fără documente, a fost scos la vânzare directă de către ANAF Arad la prețul de 4.025 de lei. Modelul este depozitat în Arad.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere. Dacă vorbim de alte bunurui, ANAF le pune la vânzare în regim de consignaţie, prin magazinele proprii ale Agenţiei şi burse de mărfuri.

Citeste si:
ANAF scoate la vânzare câteva modele de mașini vechi în decembrie
ANAF scoate la vânzare câteva...

Sursa foto: Kzenon/ shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F