Din 15 martie 2021, între București Nord și Constanța, CFR Călători introduce în circulație un NOU TREN. Noul tren -InterRegio 1685 se adresează acelora care vor să ajungă în Constanța în jurul prânzului. Va avea plecarea din București Nord la ora 10:45 și sosirea în Constanța la ora 12:56 și va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie – 25 iunie și 6 septembrie – 10 decembrie 2021.

Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 09:35 – 14:00 și completează astfel oferta CFR Călători între capitală și cel mai mare oraș de la Marea Neagră.

Distanța este parcursă în 2 ore și 11 minute și asigură și deplasarea călătorilor spre/dinspre localitățile din parcurs, trenul având opriri și în stațiile Ciulnița și Fetești. Pentru o călătorie confortabilă, trenul va avea în compunere vagoane modernizate în anul 2020.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus.

Din 8 martie 2021, a fost introdus în circulație un nou tren dinspre litoral spre capitală – InterRegio 1684 Constanța (plecare 07:00) – București Nord (sosire 09:17), care circulă de luni până vineri.

Biletele pot fi achiziționate utilizând următoarele canale:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Sursa foto: Șoimu Marius Gheorghe/ Facebook CFR Calatori

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri