Audi a prezentat modelele electrice Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron, care au la baza conceptul cu același nume dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva în 2019.

Audi spune că Q4 e-tron va veni în Europa în iunie 2021, iar versiunea Sportback îl va urma câteva luni mai târziu. În Germania, prețurile vor începe de la 41.900 de euro cu TVA pentru Q4 e-tron și de la 43.900 pentru Q4 e-tron Sportback.

În mod surprinzător, versiunea Sportback are specificații foarte asemănătoare cu cele ale Q4 e-tron, deoarece împart aceleași motorizări și baterii.

Citiți și Aplicația Carge permite încărcări fără carduri în mai multe stații electrice, rezervări și plăți.

Q4 e-tron dispune de trei motorizări: Audi Q4 35 e-tron 170 CP (tracțiune spate), Audi Q4 40 e-tron 204 CP (tracțiune spate), Audi Q4 50 e-tron 299 CP (tracțiune integrală).

Noile SUV-uri electrice Audi Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron vor avea două baterii cu o capacitate netă de 52 kWh sau 77 de kWh. Audi Q4 40 e-tron are o autonomie de 520 de kilometri în ciclul WLTP.

Citiți și O cursă cu mașini electrice va avea loc la Romexpo în luna Mai

Versiunea de top, Q4 50 e-tron, accelerează până la 100 km/h în 6,2 secunde și atinge o viteză maximă de 180 km/h.

Sursa foto: Audi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri