Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare, prin licitație, luna aceasta autoturisme și vehicule comerciale second-hand în mai multe județe din țară. Pentru unele modele prețurile sunt destul de mici.

Ce mașini pot fi cumpărate de la ANAF în iulie:

 • Autoutilitară Fiat Ducato, an fabricație 2004, nr locuri 3, cilindree 2800cmc, putere maximă 92kw, masă totală maximă autorizată 3500 kg, combustibil motorină, închidere centralizată, radio, geamuri electrice, ABS, transmisie manuală, 2 airbag-uri, caroseria cu urme de lovituri, zgârieturi, pete de rugină, peste 334000 km, prețul de pornire este de 8100 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 8 iulie în localitatea Mediaș.
 • Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter 316 CDI, an fabricație 2011, nr locuri 3, cilindree 2143 cmc, putere maximă 120 kw, masă totală maximă autorizată 3500 kg, combustibil motorină, închidere centralizată, radio-cd, oglinzi electrice și încălzite, geamuri electrice, ABS, ESP, transmisie manuală, aer condiționat, 2 airbag-uri, computer bord, stare bună de întreținere, mici zgârieturi, peste 1000000 km prețul de pornire este de 13.800 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 8 iulie în localitatea Mediaș.
 • Autoturism VW Passat berlină 1,9 TDI, an fabricație 2003, nr locuri 5, cilindree 1896cmc, putere maximă 74kw, masă totală maximă autorizată 1970 kg, combustibil motorină, închidere centralizată, radio-cd, geamuri electrice și încălzite, ABS, ESP transmisie manuală, aer condiționat, 4 airbag-uri, caroseria cu zgârieturi, pete de rugină, vopsea matuita, peste 438000 km. Prețul de pornire este de 6030 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 8 iulie în localitatea Mediaș.

Citiți și Trecerea la vehicule electrice ar putea face mașinile inaccesibile

 • Autoturism Ford Focus, motorină, an 2001. Prețul de pornire este de 8600 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 6 iulie în localitatea Turda.
 • Autoturism Renault Master, 2,3 litri diesel, an de fabricație 2011. Prețul de pornire a licitației este de 23.500 lei cu TVA. Licitația are loc pe 14 iulie în Timișoara.
 • Autoturism FORD, an fabricație 2000, gri. Prețul este de 1.500 lei fără TVA. Licitația are loc pe 6 iulie în Turda.
 • Autoturism FORD, an fabricație 2002, gri. Prețul este de 1.875 lei fără TVA. Licitația are loc pe 6 iulie în Turda.
 • Autoutilitară N3 DAF FT95.430 XF95, nefuncţională, an fabricaţie 1998, motorină. Prețul este de 21.400 lei fără TVA. Licitația are loc pe 5 iulie în Cluj-Napoca.

Citiți și TOP: cele mai ieftine crossovere hibride din România

 • Autoturism Skoda Octavia, break, 1,9 litri diesel, an 2008. Prețul este de 9.900 lei cu TVA. Licitația are loc pe 12 iulie în Timișoara.
 • Autoturism Skoda Octavia, break, 1,9 litri diesel, an 2007. Prețul este de 10.500 lei cu TVA. Licitația are loc pe 12 iulie în Timișoara.
 • Autoturism Skoda Octavia, break, 1,9 litri diesel, an 2007. Prețul este de 10.200 lei cu TVA. Licitația are loc pe 12 iulie în Timișoara.
 • Autoutilitară N3 Scania model R480 an 2007, diesel, masă proprie fără încărcătură 7800 kg. Stare nefuncțional. Prețul este de 12.900 lei fără TVA. Licitația are loc pe 6 iulie în Turda.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Citiți și Un start-up american vinde mașini electrice care nu trebuie încărcate niciodată

Citeste si:
Noi mașini scoase la vânzare de către ANAF în octombrie
Noi mașini scoase la vânzare...

Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

- oferta de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
- pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
- pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

ANAF valorifică mașinile confiscate fie prin licitaţie publică, fie prin vânzare directă la locul de depozitare sau de deţinere.

Citeste si:
ANAF anunță controale drastice. Ce verifică inspectorii
ANAF anunță controale...
Sursa foto: ANAF

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri