Primăria Sectorului 3 anunță că locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3 care sunt disponibile și care sunt în procedură de atribuire vor apărea colorate cu gri în GIS (sistemul informatic de gestionare a locurilor de parcare).

Calendarul cu locurile de parcare disponibile în luna august în Sectorul 3 poate fi consultat aici.

Roșu și verde sunt primele culori folosite în acest sistem. Cu roșu sunt locurile atribuite / ocupate, iar cu verde sunt locurile libere, cele pentru care pot fi depuse cereri în vederea atribuirii.

În momentul în care la o adresă, bateria arondată este scoasă la atribuire la acea adresă și pe site apar anunțurile în acest sens.

În aceste anunțuri sunt date și termenele până la care cei domiciliați la respectiva adresă și care nu au cerere pentru un loc de parcare în GIS, își pot depune o astfel de solicitare.

La expirarea termenului pentru depunerea cererilor, locurile ce au fost marcate cu verde, deci care erau libere și scoase la atribuire devin gri. Culoarea aceasta înseamnă că acele locuri sunt chiar în acest moment în procedura de atribuire și până la finalul acesteia, ele nu pot primi noi cereri.

La finalul atribuirii de la acea adresă, locurile ce au fost ocupate devin roșii. Cele care au rămas libere rămân verzi, iar cei care doresc pot acum depune cereri pentru ele.

Cu albastru sunt marcate locurile de parcate atribuite prioritar persoanelor cu dizabilități, iar culoarea portocalie marchează locurile ce reprezintă relocările.

În cazul acestora din urmă, culoarea portocalie este valabilă 90 de zile de la momentul relocării, după care locul devine roșu.

În final, culoarea mov sunt locurile rezervate instituțiilor publice.

Cum obții un loc de parcare în Sectorul 3 din București

Cererile pentru atribuirea unui loc de parcare de reședință se depun în platforma GIS, accesibilă din site-ul www.primarie3.ro, din prima pagină.

Tot în platforma GIS pot fi facute solicitări pentru actualizarea autorizațiilor, cereri de relocare conform regulamentului, dar și sesizări diverse, ori cereri pentru deblocarea CNP-ului.

Sursa foto: alika / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri