Societatea de Transport București a reușit să modernizeze, în cadrul URAC, trei tramvaie. Acestea vor circula pe linia 41 începând cu 10 septembrie.

Linia 41 este una dintre cele mai aglomerate rute din Capitală. Ca urmare a măririi parcului de tramvaie aferent acestei linii, se îmbunătățește și frecvența de sosire în stații.

Prin acest proces de modernizare, STB SA oferă călătorilor din București noi standarde de calitate prin dotarea vehiculelor cu facilități precum:

  • internet WIFI,
  • alimentare USB,
  • display-uri moderne pentru informarea călătorilor.

Interiorul complet refăcut din fibră de sticlă, scaunele tapițate, precum și implementarea unui sistem de camere video și oglinzi cu camere video pentru monitorizarea eficientă interior/ exterior a vagonului, contribuie la asigurarea unor condiții de transport mai bune pentru călătorii bucureșteni.

De la 1 august, Metrorex și STB au majorat tarifele de transport. Acum biletele comune oferă acces pentru 90 minute în rețeaua supraterană, împreună cu un acces la rețeaua de metrou.

În cazul STB, o călătorie a crescut de la 1,3 lei la 3 lei (sau 10 bilete pot fi achiziționate cu 25 lei). În cazul metroului, prețul unei călătorii a crescut de la 2,5 lei la 3 lei. În cazul STB, aceasta este prima actualizare a tarifelor de călătorie din 2008. Iar la metrou, ultima ajustare a prețurilor a fost în 2014.

O călătorie cu metroul sau transportul în comun terestru costă 3 lei, iar un bilet comun STB / Metrorex va fi 5 lei. Pentru suma de 5 lei, un călător beneficiază de o călătorie cu metroul și 90 de minute în transportul în comun terestru.

Un abonament de 24 de ore va costa 8 lei, iar abonamentul comun STB / Metrorex pentru 24 de ore este 14 lei. Noutatea la abonamentele de 24 și 72 de ore este că acestea sunt chiar 24 de ore de la momentul emiterii. A fost eliminată noțiunea de abonament „de zi” care, cumpărat la ora 18:00, de pildă, era valabil doar 6 ore din acea „zi”.

Sursa foto: Societatea de Transport București - STB SA/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri