Mercedes-Benz deschide Mercedes-EQ Pop-Up Store în Piața Victoriei, un spațiu care îi invită pe vizitatori să descopere universul electric al Mercedes-Benz.

Instalația temporară va găzdui timp de patru săptămâni o expoziție de mașini electrice Mercedes-EQ și îi invită pe vizitatori să facă pasul în lumea mobilități electrice Mercedes-Benz printr-o serie de activități și evenimente.

Zona dedicată va ocupa partea sudică a parcării din Piața Victoriei, iar vizitatorii vor putea viziona și interacționa îndeaproape cu mai multe modele Mercedes-EQ care vor fi expuse alături de construcția principală de 60 de metri pătrați.

Mașinile vor putea fi cunoscute în cele mai mici detalii, atât vizuale cât și tehnice, iar în incinta Pop-Up Store vizitatorii se vor putea bucura de experiențe marca Mercedes-Benz.

Printre mașinile care pot fi admirate se numără modelele electrice ale Mercedes-EQ: EQA, EQC, și EQV.

Mercedes-EQ Pop-Up Store va fi deschis publicului zilnic între orele 10 și 22, din 17 septembrie până pe 14 octombrie.

Sursa foto: Mercedes-Benz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri