CFR Călători informează că în cursul nopții de 01/02 octombrie 2021, din cauza unor deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electrică a rețelei de tracțiune a trenurilor între stațiile Branișca – Ilia, au fost generate întârzieri în circulația trenurilor care au tranzitat zona afectată. Trenurile CFR Călători care tranzitează segmentul afectat şi-au reluat circulaţia începând cu ora 07.00, ca urmare a redeschiderii circulaţiei feroviare.

Trenurile afectate de deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electrică a rețelei de tracțiune a trenurilor între stațiile Branișca – Ilia circulă în următoarele condiții:

  • Tren IR 472 București Nord – Budapest Keleti –întârziere de 358 de minute
  • Tren IR 473 Budapest Keleti – București Nord – întârziere de de 266 de minute
  • Tren IR 347 Viena – Bucurețti Nord – întârziere de de 94 de minute
  • Tren IR 1765 Iași – Timișoara Nord – întârziere de de 246 de minute
  • Tren IR 1837 Iași – Timișoara Nord – așteaptă locomotivă diesel în stația Branișca
  • Tren R 2042 Săvârșin – Simeria – așteaptă locomotivă diesel în stația Ilia
  • Tren R 13031 Simeria – Arad – așteaptă locomotivă diesel în stația Deva
  • Tren R 13044 Curtici – Simeria – circulă pe distanța Curtici – Zam.
  • Tren R 2043 Simeria – Arad circulă pe distanța Zam – Simeria

Trenurile pe distanța Branișca – Ilia sunt dublate cu locomotivă Diesel.

Circulaţia trenurilor se realizeză prin tractarea cu locomotive diesel asigurate de CFR Călători. Până la normalizarea circulației există posibilitatea să se înregistreze şi alte întârzieri în circulația trenurilor.

Pe 2 octombrie a.c., sunt posibile întârzieri pentru trenurile care tranzitează zonele ce au fost afectate, dar și pentru alte trenuri de pe relații adiacente, generate de necesitatea preluarii călătorilor de la trenurilor întârziate.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Sursa foto: CFR Călători

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri