Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 va achiziționa 98 de camere audio-video portabile de tip body-cam, şapte dispozitive de încărcare şi sincronizare și un kit accesorii de identificare şi distribuire.

Fiecare agent care va pleca pe teren va purta asupra lui câte o cameră. În felul acesta, oamenii legii vor avea posibilitatea să înregistreze orice abatere săvârșită pe spațiul public, dar și discuția dintre ei și cetățenii sancționați.

”Am încredere că reforma din Poliția Locală a Sectorului 6 merge în direcția corectă! Una dintre măsurile care-i vor responsabiliza pe polițiștii, dar și pe cetățenii care intră în contact cu polițiștii locali, este dotarea acestora cu camere video de tip body-cam. În acest sens, am lansat pe 15 noiembrie o licitație pe SICAP privind achiziționarea a 98 de dispozitive de înregistrare audio-video portabile de tip body-cam, ce urmează să fie folosite de agenți. Mai mult, acestea vin și cu o serie de accesorii utile muncii în teren. Datele astfel culese vor fi analizate pentru a îmbunătăți munca polițiștilor locali din Sectorul 6”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Valoarea totală estimată a acestor dispozitive este de 477.000 lei, cu TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 noiembrie.
Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic.

Termenul de livrare a camerelor video cu întregul kit este de 20 de zile de la semnarea contractului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri