Audi va lansa patru modele noi pe piața auto din România anul acesta: noul Audi A8 (aprilie-mai), RS 3, A3 CC (noiembrie-decembrie) și RS 6 Avant, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții Audi.

Cea de-a patra generație Audi A8 a primit un facelift, care va ajunge anul acesta în aprilie - mai în showroom-urile dealerilor din România.

Gama A8 este formată din trei modele: A8, A8 L cu ampatament lung și S8, cu patru niveluri de specificații: Sport, S Line, Black Edition și Vorsprung.

Lista noutăților estetice include o grilă frontală mai lată, cu accesorii cromate, faruri ușor redesenate (opțional Digital Matrix LED), prize de aer laterale repoziționate, stopuri spate cu OLED, oferite în standard, bandă luminoasă cu semnătură personalizată și difuzor spate cu inserții orizontale noi.

Pentru prima dată în istoria acestui model, clienții pot bifa linia exterioară S Line care aduce o serie de elemente sportive inspirate de versiunea S8.

Gama de motorizări rămâne aceeași: 3.0 litri diesel cu 286 CP, 3.0 litri benzină 340 CP și propulsorul de 4.0 litri benzină, în versiuni de 460 CP și 571 CP.

Un alt model este noul Audi RS 6 Avant, care este așteptat în România în iulie - august. Modelul are un motor V8 twin-turbo de 600 de CP, care îi permite să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3,6 secunde.

Viteza maximă a modelului german este de 250 de km/h, însă contra cost poate crește la 305 km/h.

Există o mulțime de funcții în interiorul RS6 Avant, inclusiv un afișaj digital de 12,3 inch. Pielea și materiale scumpe sunt din abundență în jurul cabinei, în timp ce scaunele sunt încălzite și ventilate.

Opțiunile de asistență la conducere includ un afișaj head-up, controlul adaptiv al vitezei de croazieră și asistența pentru menținerea benzii.

De asemenea, noua generație Audi RS 3 este așteptată pe piață în februarie-martie, în versiunea Sportback sau Sedan.

Motorul este același pentru cele două versiuni - 2.5 litri 400 de cai putere și 500 Nm cuplu.

Noul Audi RS 3 accelerează până la 100 de km/h în 3.8 secunde.

În echiparea standard, Audi RS 3 vine cu jante de 19 inch, faruri LED, stopuri LED cu semnalizare dinamică, sistem de climatizare pe două zone, tehnologie Audi Virtual Cockpit Plus, pedale din inox, volan sport și tapițerie piele.

Ssistemele de siguranță care echipează modelul sunt Active Lane Assist, Audi drive select, Audi pre sense front, cameră multifuncțională pentru sistemele de asistență și Park Assist.

Sursa foto: Audi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri