Grupul global de inginerie Segula Technologies, care activează în România de aproape 20 de ani, sprijinindu-și clienții din sectoarele auto, aerospațial, feroviar și naval, intenționează să recruteze 300 de ingineri în 2022 și până la 500 pe an în următorii trei ani.

Printre profilurile căutate se numără manageri de proiect în domeniul vehiculelor și motoarelor, arhitecți de vehicule, arhitecți și proiectanți de software, specialiști în simulare termică, acustică și aerodinamică și specialiști în gestionarea datelor.

Grupul are în prezent 750 de angajați în cinci locații:

  • În București, unde se află sediul administrativ, concentrând o mare parte din personal.
  • În jurul Piteștiului, cu 3 locații: un birou de proiectare, un atelier de laminare la Ștefănești și o fabrică de scule la Mioveni.
  • La Brașov, cu un birou de proiectare.

SEGULA Technologies oferă clienților săi expertiză, de la proiectarea și testarea vehiculelor și motoarelor, la electronică, la fabricarea de scule și linii robotizate industriale.

În conformitate cu nevoile clienților săi, Grupul a adoptat, de asemenea, o poziție de pionierat în domeniul electromobilității.

Pentru a susține această creștere puternică, grupul intenționează să recruteze 300 de ingineri în 2022 și până la 500 pe an în următorii trei ani.

"Acum avem capacitatea de a gestiona din România proiecte de inginerie pentru numeroșii clienți internaționali. Vom continua să investim în România și să recrutăm în toate domeniile legate de dezvoltarea și industrializarea sectoarelor auto și feroviare, în special în noile provocări legate de electromobilitate", spune Adrien Guillemin, Director al Diviziei Centre de Livrări Offshore la Segula.

Grupul global de inginerie SEGULA Technologies l-a numit recent pe Cătălin Ursache în funcția de Director General al SEGULA România. Cătălin Ursache va asigura managementul consolidat al tuturor activităților grupului SEGULA în România secondat de Mihai Pavel, director general al activităților de inginerie auto, și Dragoș Bărăscu, director general al activităților de fabricare a sculelor și asamblare a liniilor robotizate.

SEGULA Technologies este un grup global de inginerie care servește competitivitatea tuturor sectoarelor industriale majore: auto, aerospațial, energetic, feroviar, naval, farmaceutic și petrochimic. Cu o prezență în peste 30 de țări și 140 de birouri în întreaga lume, Grupul favorizează relații strânse cu clienții datorită competențelor celor 10.000 de angajați ai săi. În calitate de inginer de top care plasează inovația în centrul strategiei sale, SEGULA Technologies realizează proiecte de anvergură, de la cercetare la industrializare și producție.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri