Lituanienii de la SPARK, cea mai mare companie de carsharing din România, îşi mărește flota auto cu încă 100 de mașini Dacia Spring 100% electrice și ajunge la 500 astfel de modele. Noile Dacia Spring sunt deja disponibile pentru clienții SPARK din București.

Achizițiile auto vor crește semnificativ disponibilitatea serviciului de carsharing cu vehicule electrice în București. Dacia Spring este o mașină electrică potrivită pentru mobilitatea urbană, având o baterie de 27 kWh și o autonomie de până la 230 km, conform WLTP.

Suntem foarte mulțumiți de ritmul în care ne dezvoltăm în România. În numai doi ani am reușit să ne extindem flota auto de 10 ori.

Dimitar Stoyanov, Country Manager al SPARK România

"Suntem foarte mulțumiți de ritmul în care ne dezvoltăm în România. În numai doi ani am reușit să ne extindem flota auto de 10 ori și să devenim cel mai mare operator de carsharing din România. Avem mai mult de 80.000 de utilizatori și 6 modele diferite de mașini complet electrice. Mașinile noastre nu eliberează emisii nocive și astfel combatem unele dintre cele mai grave probleme din orașe - poluarea atmosferică și fonică, traficul intens și lipsa spațiilor de parcare. Fiecare dintre mașinile noastre este condusă în fiecare zi de numeroase persoane diferite, care au decis să nu folosească mașina personală sau chiar să nu dețină una”, a declarat Dimitar Stoyanov, Country Manager al SPARK România, potrivit unui comunicat de presă.

Dacia Spring

SPARK oferă servicii de carsharing exclusiv cu mașini electrice. Platforma pune la dispoziție peste 1.500 de mașini complet electrice. Ea poate fi accesată pentru utilizare în comun prin intermediul aplicației mobile SPARK în Bucureşti dar şi în alte orașe din țările Uniunii Europene, precum Sofia, Plovdiv și Vilnius.

Sursa foto: SPARK România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri