Ovidiu Pintilie a vorbit despre cei 20 de ani de dezvoltare și excelență la CTE Trailers.

Bună ziua, Ovidiu! Faci parte din echipa CTE de peste 5 ani. Ce te-a atras la această companie, când ai decis a te alătura?

Bună ziua! În primul rând, oamenii pe care i-am cunoscut anterior, respectiv membrii din acționariat implicați direct în activitatea companiei, precum și imaginea companiei formată de-a lungul timpului. De asemenea, un factor important a fost poziția de lider de piață deținută, pe care mi-am dorit s-o consolidez și s-o extind și către alte segmente de piață. Și nu în ultimul rând, perspectiva de a aplica și a adapta experiența acumulată anterior în mediul corporatist la specificul și provocările mediului antreprenorial. Pe de altă parte, după o carieră de peste 16 ani în domeniul vânzărilor de camioane, din care ultimii 7 ani, anterior venirii mele la CTE, am activat ca director de vânzări pentru liderul pieței de camioane, poziție atinsă și consolidată, apoi, împreună cu echipa de acolo, am considerat că segmentul de piață unde activează CTE reprezintă și oportunitatea de a învăța lucruri noi și de a-mi completa experiența profesională.

Cine este CTE Trailers și ce reprezintă astăzi în piața furnizorilor de semiremorci și alte soluții pentru transport?

După 20 de ani de activitate, compania are o poziție de top pe piața furnizorilor de produse și soluții pentru transport, reprezentând branduri ale unor producători europeni reprezentativi, cum ar fi: Krone, semiremorci transport pentru mărfuri generale, perisabile sau containere; Meiller, semiremorci și suprastructuri pentru construcții; Faymonville, trailere specializate pentru transporturi grele și agabaritice. Suntem liderul pieței în ceea ce privește furnizarea de semiremorci noi, rulate, suprastructuri montate pe autocamioane, servicii de întreținere și reparații și distribuție de piețe de schimb pentru semiremorci. În termeni cantitativi, aș spune căacoperim aproximativ o treime din piața de semiremorci din România, iar în ultimii ani ne-am extins prezența și în țări vecine, cum ar fi Bulgaria. Avem o cifră de afaceri anuală de 40 de milioane de euro generată din vânzarea a 1500 de semiremorci noi și rulate, vânzarea și montarea a 200 de suprastructuri, pe lângă serviciile de întreținere și de reparație și vânzări de piese de schimb. Toate aceste rezultate le obținem cu ajutorul unei echipe de 100 de angajați, care activează în sediul central de la București și în punctele de lucru de la Arad și Pitești, precum și reprezentanții noștri teritoriali din restul țării. Activitatea pe care o derulăm a necesitat de-a lungul timpului investiții în infrastructură, cum ar fi cel mai mare și complet sediu specializat pentru semiremorci, inaugurat în 2020, secție de montaj suprastructuri, spații de parcare pentru semiremorci, situate în comuna Ciorogârla, lângă București, cu acces facil la autostrada A1, dar și în depozite și birouri regionale de vânzări semiremorci și piese de schimb, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. Deși valoarea investițiilor a depășit în acești ani 13 milioane de euro, sunt și alte investiții planificate în viitor. Astăzi, de exemplu, suntem în faza de început a construcției unui sediu la Arad, similar cu cel de la București, urmând să oferim direct clienților din zonă, dar și în tranzit, servicii de întreținere, reparații semiremorci și montaje suprastructuri, la cel mai înalt standard de calitate, la fel ca și la sediul central.

Vezi interviul complet pe Blogul CTE Trailers. Click aici

https://ctetrailers.ro/ovidiu-pintilie-despre-20-de-ani-de-dezvoltare-si-excelenta-la-cte-trailers/

Sursa foto: Ovidiu Pintilie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri