Autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula pe trasee modificate în zilele de 16, 17, 23 și 24 iulie 2022, ca urmare a restricțiilor de trafic aplicate pe Str. Alexandru Constantinescu (tronsonul cuprins între Piața Domenii și Str. Căpitan Nicolae Drossu), pentru desfășurarea evenimentului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană”.

Astfel, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca linia 205 să funcționeze pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Străulești‟ și Piața Presei, apoi pe un traseu modificat ȋn ambele sensuri, pe Bd. Mărăști, Bd. Expoziției, Str. Aviator Popișteanu, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești, apoi traseul actual.

La rândul ei, linia 282 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Șoseaua Fundeni‟ și intersecția Str. Alexandru Constantinescu/ Bd. Mărăști, apoi pe un traseu modificat ȋn ambele sensuri pe Bd. Mărăști, Bd. Expoziției, Str. Aviator Popișteanu, Bd. Ion Mihalache, Bd. Banu Manta, apoi traseul actual.

Pe tronsonul modificat, autobuzele liniilor 205 și 282 vor efectua stațiile aferente liniilor 105 și 381.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri